פריאל

מגשי אירוח מתוקים: הקינוחים שיהפכו כל אירוע למתוק במיוחד

מגשי אירוח מתוקים: הקינוחים שיהפכו כל אירוע למתוק במיוחד

הדרך הטובה ביותר לסיים את הארוחה היא עם משהו מתוק ומפנק. בין אם מדובר על חגיגה, מפגש חברים או ארוחת ערב יוקרתית, הקינוחים הם אלו שמבטיחים סיום באווירה טובה. מגשי אירוח מתוקים הם דרך מצוינת ״לסגור פינה״ ולהבטיח שכולם ייהנו. המגשים מגיעים מוכנים עם מנות מעוררות תיאבון וכל שצריך הוא להניח אותם באזור הכיבוד ולתת לאורחים ליהנות.

ממוס שוקולד בכוסות אישיות ועד פחזניות ממולאות בקרם וניל, ממקרונים צבעוניים ועד טראפלס במבחר טעמים, עולם הקינוחים עשיר, מגוון ומעוצב. חברת ארטייסט מתמחה בתחום ונותנת מענה לאירועים פרטיים ועסקיים כשהיא הופכת את שולחן האירוח למרשים ומזמין. כדי להבין במה מדובר, ההמלצה היא להיכנס לאתר https://www.artaste.co.il ולגלות איך אפשר לסיים כל מפגש בתחושה מתוקה ומהנה וכל זאת עם מנות כשרות, מוקפדות וכמובן… טעימות.

 

מנות קטנות – אפקט גדול

קינוחים אישיים מעוצבים בצורה שקשה לעמוד בפניהם. הצורה, הגודל, הצבעוניות, כל אלו יוצרים חוויה שפשוט עובדת. הבחירה במגשי אירוח מקלה על התהליך הלוגיסטי ובו זמנית היא מבטיחה שביעות רצון של כל המשתתפים.כל אורח יכול ליהנות מהטעם המושלם, בלי לחתוך, בלי להשתמש בצלחת ובלי להתלבט מה מעניין אותו (או אותה). זהו פינוק מדויק שמתאים בדיוק לרגע בו כולם מחפשים את המתיקות שתסגור את האירוע.

קינוחי פינגר פוד יכולים להיות מגוונים מאד: מוס שוקולד בכוסות אישיות עם טקסטורה עשירה ומראה מוקפד, קראנצ׳יפינים פריכים עם קרם פטיסייר וניל אמיתי, מוס יוגורט ופירות העונה לאלו שמחוברים למתיקות מאוזנת, בראוניז על טהרת שוקולד בלגי, מקרונים צבעוניים ללא קמח ואפילו מנות טבעוניות כמו טראפלס שוקולד ונוספים. המנות השונות מגיעות ״מוכנות לאכילה,״ אין צורך לחתוך ולהסתבך עם חלוקה.

לצד הטעמים המדויקים במנות ביס, אפשר להציע גם מגשי פירות עונתיים שמגיעים שטופים, חתוכים ומוכנים לאכילה. כמו כן, אפשר להזמין גם עוגה מיוחדת ולהוסיף כיתוב כמו ״חג שמח״ או ״יום הולדת שמח״ או להשאיר את העוגה כפי שהיא. זוהי אפשרות טובה שמשתלבת לצד מגשי אירוח ותורמת לאינטראקציה של המשתתפים וליצירת רגע מרכזי משותף.

 

הצעת כיבוד מתוקה 

מעבר למבחר, מגשי אירוח מתוקים יכולים להיות פריט עיצובי לכל דבר ועניין. הם מושכים אליהם מבטים, הרבה לפני הביס הראשון ויוצרים חוויה קולינרית שכולם נהנים ממנה. כדי ליצור את האווירה המושלמת, יש לחשוב על כל הפרטים, על התפריט ומה שמסביבו.

סידור שולחן האירוח

בסידור שולחן האירוח יש לחשוב על הנראות הכללית. כל קינוח מרשים בפני עצמו וכשישנם מגשים מתוקים, האורחים מגיבים מיידית ובמיוחד אם האווירה כולה תואמת לאירוע. יש לחשוב על מרחב הגשה גדול מספיק ושיהיה תואם את מספר המוזמנים כך שאפשר יהיה לגשת למנות השונות וכל זאת בלי לייצר עומס ותחושה של המתנה. כמובן, יש לדאוג למפיות, סכו״ם וחשוב להציב פח אשפה בקרבת מקום כך שאפשר יהיה לפנות את הכלים בלי שאלות וחיפושים.

מגוון טעמים

מנות אחרונות הן הרבה מעבר לשוקולד, וניל וקרמל. היום ישנן שלל מנות קלילות, יפיפיות, חלקן משלבות את פירות העונה, חלקן מבוססות על מאפה, חלקן עם מוס ואחרות מפתיעות באפשרויות חדשות ובלתי צפויות. המגוון של הטעמים בא לידי ביטוי גם בסוף האירוח וכל אחד, עם כל העדפה תזונתית, יכול למצוא את המנה המתאימה לסיום מושלם של כל מפגש, פרטי או עסקי.

 

הפרטים הקטנים שכדאי לחשוב עליהם

שולחן האירוח יכול לקבל עיצוב בפני עצמו והדבר יכול להתאים לעיצוב של המרחב. יש לחשוב על הצבעוניות, על המפות והמפיות, לשקול להוסיף פרחים או נרות (כך שישתלבו בעיצוב הכללי) וגם על הגשה בגבהים עם אלמנטים שונים, מעוצבים, שמוסיפים לנראות הכללית ומקלים על ההגשה. בכל הקשור לאפשרויות, כדאי לשלב בין מנות אישיות לעוגות.

התאמה לאופי האירוע

מגשי אירוח יכולים להיות מצוינים לכל מפגש ואפשר לעשות התאמות ספציפיות. מעבר לשלל המנות המלוחות, ישנן אפשרויות מתוקות שיכולות להתאים לכל האורחים, בכל הגילאים ועם כל מגבלה תזונתית. לישיבות עבודה בבוקר אפשר להזמין מגש מאפי בוקר טריים. להרמת כוסית אפשר להזמין פטיפורים חגיגיים (חלביים וטבעוניים) לצד מגשי פירות. לאירועים פרטיים כמו שבת חתן יתאימו קינוחי כוסות ומקרונים וכן עוגה חגיגית.

 

כתיבת תגובה